گوشت شترمرغ ممتاز یک کیلوگرمی ، سالم ، زیر نظر اداره بهداشت و دامپزشکی خراسان رضوی ، دارای مجوز از اداره محترم جهاد کشاورزی
توجّه: نظر به اینکه شما گوشت شتر مرغ را بدون واسطه و مستقیماً از تولید کننده تهیه می فرمائید ، جهت فرایند آماده سازی و تحویل گوشت لطفاً سفارشات خود را حداکثر تا 48 ساعت قبل از روز تحویل ( سه شنبه هر هفته ) در سایت ثبت نمائید ، بدیهی است سفارشاتی که بعد از زمان اعلام شده ثبت شوند به هفته بعد موکول خواهند شد . با تقدیم احترام
گوشت شترمرغ در گروه گوشت های قرمز طبقه بندی می شود، از ارزش غذایی بسیار بالایی برخورداراست، طوری که می توان گفت یکی از کم چرب ترین و سالم ترین نمونه های گوشت قرمز هست.
نکته جالب توجه در مورد گوشت شترمرغ این است که کالری، کلسترول و چربی آن حتی از گوشت مرغ و بوقلمون هم پایین تر است.
مطلب مهمی که در تمام دنیا انسان را در مصرف گوشت قرمز مردد میکند کلسترول بالای گوشت قرمز است.
گوشت شترمرغ از کلسترول بسیار پایینی برخوردار است وحتی از گوشت سفید همانند گوشت مرغ چربی کمتری دارد.به طوری که برای افرادی که مریضی قلبی و حتی دیابت دارند گوشت شترمرغ توصیه میشود
مزه گوشت شترمرغ
گوشت این حیوان از نظر مزه فرقی باگوشت گوساله وگاو ندارد وبه راحتی میتواند جایگزین تمامی گوشت های قرمز شود.پخت گوشت شتر مرغ سریع تر از سایرین است.
ترکیبات گوشت شترمرغ
میزان چربی، کالری و کلسترول آن کم و غنی از ویتامین های ب1، ب2 ،A ،C و منیزیم و روی است. ران بخش اصلی گوشت شترمرغ را تشکیل می دهد
.مهم ترین مزیت بهداشتی گوشت شترمرغ آن است که در مقایسه با گوشت گاو هیچگونه بیماری انگلی را به انسان منتقل نمی کند
گوشت شتر مرغ مزاجی گرم و خشک دارد . فاکتور مهم دیگری که در این گوشت پیدا می شود، ویتامین E است که یکی از موثرترین آنتی اکسیدان های طبیعی است.
رفع افسردگی و لخته شدن خون
این گوشت به دلیل دارا بودن اسید چرب و غیراشباع امگا 3 تاثیر مفیدی در جلوگیری از لخته شدن خون و افسردگی دارد.
درمان کم خونی با گوشت شتر مرغ
همچنین گوشت شترمرغ، آهن مناسبی را برای افراد کم خون و زنان باردار فراهم می کند.
سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی
این گوشت دارای موادمعدنی ضروری مانند روی، منیزیم و ویتامین های B1، B2 و نیاسین است. این گوشت به ورزشکاران به خصوص افرادی که دارای فعالیت طولانی مدت هستند و افرادی که تازه بیماری شان بهبود یافته توصیه می شود.
گفتنی است گوشت شترمرغ به عنوان منبع ویتامین های گروهB به خصوص ویتامین B6 و B12 به شمار می رود. میزان ویتامین B6 در گوشت شترمرغ حدود 10 بار بیشتر از گوشت گاو و مرغ است.
گوشت شترمرغ به طور طبیعی در برابر باکتری های مضر مثل E.coli و Salmonella مقاوم است.